Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Νομίσετε οτι παλιώσατε κιόλας; Μέγα λάθος! Τα πάντα για τα μαθήματα του Γ' και Δ' εξαμήνου

Re: Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Postby Giannakis on Sun 28 Feb 2010, 00:07

Δεν γνωρίζω για Κότσαλη...
Ο Βελλής πάντως είναι σούπερ στο μάθημα αλλά αρκετά απαιτητικός. Αυτά που θα μάθεις στο εργαστήριο θα σε βοηθήσουν πολύ και στη θεωρία.
Απ' ότι μας έλεγε ο Βιδάκης σε μια διάλεξη, από αυτό το εξάμηνο το εργαστήριο θα εξετάζεται με project αλλά δε γνωρίζω λεπτομέρειες...
Image
Giannakis
Super Member
Super Member

Class: Εαρινό 07-08

Postby eirini on Sun 28 Feb 2010, 23:00

kikitsa wrote:σε σχέση με τον Κότσαλη είναι καλύτερος στο εργαστήριο?? ξέρεις?

Είναι λίγο δύσκολο να σου απαντήσει σε αυτό κάποιος γιατί οι περισσότεροι θα είχαν ή Βελλή ή Κότσαλη. Και τους δύο δεν νομίζω να τους είχε κάποιος. Εγώ είχα Κότσαλη και απ' όσο έχω συζητήσει με παιδιά που είχαν Βελλή, κάνουν ίδιου τύπου μάθημα και έχουν περίπου τις ίδιες απαιτήσεις και κριτήρια. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη απ' το Κότσαλη και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Κάνει πολύ καλό μάθημα, λύνει απορίες, απαντάει άμεσα σε mail και μαθαίνεις πραγματικά, αρκεί να ασχοληθείς. Αυτός απ' τη μεριά του κάνει τα μέγιστα. Τα ίδια έχω ακούσει και για το Βελλή (δεν έχω προσωπική άποψη). Επίσης είχα πριν το Κότσαλη το Μαγλαρά τον οποίο δεν θα έπαιρνα ξανά ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.
eirini
Advanced Member
Advanced Member

Postby redkiller on Wed 3 Mar 2010, 15:04

eirini wrote: Και τους δύο δεν νομίζω να τους είχε κάποιος.

Vouala!!!! Eγώ τους είχα και τους 2 και μπορώ να σου πω kikitsa μακράν Βελλής!!!! (το ξέρω οτι τώρα δήλωσες τα εργαστήρια)
Ο Κότσαλης είχε πάρει σαν δεδομένο ότι όλοι είχαν ξαναπάρει java (εγώ όμως δεν είχα ξαναπάρει) και τα περνούσε στο ντουκου κάποια πράγματα..
"Η επιτυχία δεν μετριέται με το τι έκανες σε σύγκριση με αυτό που έκανε κάποιος άλλος. Η επιτυχία μετριέται με το τι έκανες σε σύγκριση με αυτό που θα μπορούσες να κάνεις" - Zig Ziglar

Image
redkiller
Inhuman
Inhuman

Class: Χειμερινό 2006
Status: Preparing for MSc

Postby kikitsa on Thu 4 Mar 2010, 14:25

redkiller wrote:
eirini wrote: Και τους δύο δεν νομίζω να τους είχε κάποιος.

Vouala!!!! Eγώ τους είχα και τους 2 και μπορώ να σου πω kikitsa μακράν Βελλής!!!! (το ξέρω οτι τώρα δήλωσες τα εργαστήρια)
Ο Κότσαλης είχε πάρει σαν δεδομένο ότι όλοι είχαν ξαναπάρει java (εγώ όμως δεν είχα ξαναπάρει) και τα περνούσε στο ντουκου κάποια πράγματα..

Χμ....όντως δήλωσα Κότσαλη.. Δεν πειραζει όμως..σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!!! :) :)
kikitsa
Normal Member
Normal Member

Postby dragaina on Wed 2 Jun 2010, 20:18

Μήπως ξέρει κανείς από
βελλή τι βάζει εν όψη εξεταστικής? :(
dragaina
Newbie

Class: earino 2006

Postby giorgossssss on Thu 3 Jun 2010, 16:56

αυτα ειναι τα θεματα της προηγουμενης εξεταστικης πανω κατω στο ιδιο επιπεδο θα κινηθει.Κατι αλλο επειδη ο Βελλης βαζει σχεδον τα ιδια και ενα θεμα του ειναι σχεδον ιδιο(συνηθως το τελευταιο-βασεις)αν εισαι εσυ ή καποιος αλλος απο το forum στην ομαδα6 η οποια θα δωσει πρωτη εξεταση την αλλη Δευτερα ειναι διαθεσιμος να ποσταρει τα θεματα θα του ημουν υποχρεως...ευχαριστω.
giorgossssss
Newbie

Class: εαρινο 2004

Postby dragaina on Sat 5 Jun 2010, 11:33

Σε υπερ ευχαριστώ!!!!! με σωζεις!!! εγώ είμαι στην ομάδα 6! Οπότε δε θα παραλείψω να στα δώσω! κ πάλι σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!! :D
dragaina
Newbie

Class: earino 2006

Postby giorgossssss on Sat 5 Jun 2010, 18:38

dragaina wrote:Σε υπερ ευχαριστώ!!!!! με σωζεις!!! εγώ είμαι στην ομάδα 6! Οπότε δε θα παραλείψω να στα δώσω! κ πάλι σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!! :D

δεν κανει τπτ απλα σε παρακαλω μην ξεχασεις να ποσταρεις τα θεματα που θα σου βαλει σε ευχαριστω καλη επιτυχια να εχεις.
giorgossssss
Newbie

Class: εαρινο 2004

Postby Tina on Tue 15 Jun 2010, 10:51

Παιδια,εδωσε κανενας αυτες τις μερες;
Αν υπαρχει καποιος να μας πει τι περιπου εβαλε..>!! :)
Tina
Advanced Member
Advanced Member

Class: Χειμερινό 2006

Previous

Return to 2ο Έτος