Πτυχιακές αναζητήσεις :P

Re: Πτυχιακές αναζητήσεις :P

Postby johnakas on Mon 25 Jan 2010, 13:37

Το ερωτημα ειναι το πως μπορω να μαθω ποιες ειναι οι διαθεσιμες πτυχιακες μιας και ειμαι Αθηνα ???

PS: Ξερει κανεις το email του Μαστορακη ???
johnakas
Newbie

Class: Earino 2002

Postby stoklis on Mon 25 Jan 2010, 17:24

Πολυ απλο! παιρνεις την γραμματεια τηλεφωνο και ρωτας. Και απο εκει και περα κοιτας ποια σε ενδιαφερει και ζητας το email του καθηγητη!
ποτε μην λυπασαι
για αυτο που διαλεξες να σαι
δεν χρωστας σε κανεναν
για αυτο κανεναν μην φοβασαι
stoklis
Masterful
Masterful

Class: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 04-05

Postby Asskicker on Mon 25 Jan 2010, 20:36

stoklis wrote:Πολυ απλο! παιρνεις την γραμματεια τηλεφωνο και ρωτας. Και απο εκει και περα κοιτας ποια σε ενδιαφερει και ζητας το email του καθηγητη!

...με μια μικρή επιφύλαξη γιατί είναι πολύ πιθανό να τις έχουν προλάβει άλλοι, να τις δουλεύουν ήδη και απλά να μην τις έχουν δηλώσει.
Καλύτερα να πιάσεις (με mail) έναν έναν τους καθηγητές για να μην υπολογίζεις χωρίς τους ξενοδόχους
Asskicker
A$$k!cker [i]a.k.a. 'O$iRu$' a.k.a. 'aSon Unique'
Γιατί!!;
Image
Asskicker
God
God

Class: 01-02Χ
Status: WKYA Radio

Postby johnakas on Tue 26 Jan 2010, 14:30

Η πρωτη μου ενεργεια ηταν να παρω την γραμματεια τηλεφωνο, αλλα δεν εχουν το email του Μαστορακη οπως λενε. Μου εδωσαν το τηλεφωνο του γραφειου του το οποιο μεχρι στιγμης δεν το εχει σηκωσει κανενας.

Αν καποιος γνωριζει το mail του Μαστορακη ας το κανει Post εδω, θα βοηθουσε πολυ.
johnakas
Newbie

Class: Earino 2002

Postby sw9mba on Tue 26 Jan 2010, 16:53

johnakas wrote:Η πρωτη μου ενεργεια ηταν να παρω την γραμματεια τηλεφωνο, αλλα δεν εχουν το email του Μαστορακη οπως λενε. Μου εδωσαν το τηλεφωνο του γραφειου του το οποιο μεχρι στιγμης δεν το εχει σηκωσει κανενας.

Αν καποιος γνωριζει το mail του Μαστορακη ας το κανει Post εδω, θα βοηθουσε πολυ.

mastorakis@epp.teicrete.gr
Δηλαδή έλεος :evil: , μπες στο site της σχολής και υπάρχει το mail ...
<Έξω τα κόμματα από τις σχολές>

Image
sw9mba
Advanced Member
Advanced Member

Class: 02-03Ε

Postby Tina on Fri 5 Feb 2010, 17:02

Καλησπέρα σε όλους!
Εχω κι εγω αναλογες απορειες..
Ξερει κανεις ποιοι καθηγητες δινουν πτυχιακες τωρα;Απ'οσο ξερω,υπαρχουν συγκεκριμενοι..ή οχι;
Εαν γνωριζετε ποιοι δινουν,θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιους;(Κριτηρια:καλη συνεργασια,καλη καθοδηγηση κλπ(μη ψαχνομαι μονη μου)και,ok,επιεικια!)
Εριξα ενα βλεφαρο στη γραμματεια και ειχε αναρτημενα θεματα πτυχιακων και υπευθυνους καθηγητες.Απότι διαβασα ομως εδω,οι συγκεκριμενες πτυχιακες εχουν ηδη δοθει/δηλωθει στη γραμματεια,οποτε ακυρο!
Βασικα,ψαχνω εναν τροπο να επιλεξω πτυχιακη,χωρις να κυνηγαω ανελεητα εναν-εναν τους καθηγητες του ΤΕΙ,μπας και τους πετυχω,μπας και δινουν πτυχιακες,μπας και μ'ένδιαφερει το θεμα!!
Ειναι πολυ αργα να παρω πτυχιακη για αυτο(το εαρινο) εξαμηνο;
Αν καταφερνα να παρω,ποτε υποχρεουμαι να την παραδωσω;Εχω το καλοκαιρι στη διαθεση μου δηλαδη;
Γενικα,σε ποσο καιρο(ας εξαιρεσουμε περιπτωσεις εκτακτης παρατασεις κλπ) οφειλουμε να την εχουμε ετοιμη;Ενα εξαμηνο just?
Οτι γνωριζει ο καθενας,θα βοηθησει..
Ευχαριστω! :)

Υ.Γ.Δεν ειμαι off topic,ετσι;!..
Tina
Advanced Member
Advanced Member

Class: Χειμερινό 2006

Postby niki on Fri 5 Feb 2010, 19:06

Το ποιοι καθηγητές δίνουν πτυχιακή εξαρτάται από τους ίδιους τους καθηγητές...μπορούν και οι εργαστηριακοί καθηγητές να δώσουν πτυχιακή....σου προτείνω πάντως να βρεις κάποιον που είναι μόνιμος...γιατι μπορεί το ένα εξάμηνο να είναι εδω και το άλλο όχι και να σε αφήσει ξεκρεμαστη...
Σου προτείνω τον Μανιφάβα,είναι αρκετα συζητήσιμος, ασχολείται αρκετα με τους πτυχιακούς του και ψάχνει και ο ίδιος,απαντάει πάντα στα email γι θτο τον λόγω όμως τον προτιμάνε πολλοί και δεν ξέρω αν έχει χρόνο να αναλάβει κι άλλη πτυχιακή.
Δεν είναι αργά για να πάρεις πτυχιακή για τον εαρινό...
Όσο για την προθεσμία παράδωσεις είναι 1 χρόνος από την μέρα που θα την δηλώσεις,αν την δηλώσεις 15/5/2010 η προθεσμία τελείωνεο 15/5/2011.
niki
Super Member
Super Member

Class: Xeimerino 2005

Postby utopia on Sun 21 Feb 2010, 22:49

Πτυχιακές κάθε πότε μπορούμε να πάρουμε? κάθε εξάμηνο? γιατι σκέφτομαι να πάρω σύντομα... Επίσης θέματα πτυχιακών που θα βρούμε να επιλέξουμε?
All those moments will be lost... in time... like tears in rain...
utopia
Advanced Member
Advanced Member

Postby makism on Sun 21 Feb 2010, 23:02

Συνήθως θέμα είτε σου δίνει ο καθηγητής είτε εσύ του προτείνεις και άμα του αρέσει... :P
makism
Super Member
Super Member

Postby Mil on Tue 16 Mar 2010, 09:50

Ξέρει κανείς μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε πτυχιακή για αύτο το εξάμηνο στην γραμματεία;
Mil
Newbie

Postby Asskicker on Tue 16 Mar 2010, 13:49

Mil wrote:Ξέρει κανείς μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε πτυχιακή για αύτο το εξάμηνο στην γραμματεία;

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος περιορισμός, πέρα από το ότι από την ημερομηνία που τη δηλώσεις έχεις 2 χρόνια για να τη τελειώσεις.
Σου προτείνω την εξής σειρά:

1. Μίλησε με τον καθηγητή που θες.
2. Συμφωνήστε το θέμα
3. Συμφωνήστε πότε και πως θα υλοποιηθεί και στη συνέχεια κανονίστε αν θα γίνει άτυπα ή κανονικά.
4. Κάντε ένα χαρτί δήλωσης πτυχιακής (δεν υπάρχει θέμα αν θα είναι στη μέση του 6μήνου, αν ρωτάς αυτό)
5. Κάνε τη.
6. Συμφωνήστε που και πότε θα γίνει η παρουσίαση
7. Κάντε ένα χαρτί στη γραμματεία παρουσίασης με το κατάλληλο μαγείρεμα στις ημερομηνίες αν είναι άτυπη
8. Παρουσίασε
9. Κέρνα γαλλικό καφεδάκι εισηγητή και εξεταστές
10. Δεκαράκι.. όπως και το βήμα...

Καλή επιτυχία αδερφέ
Asskicker
Γιατί!!;
Image
Asskicker
God
God

Postby niki on Tue 16 Mar 2010, 17:13

Mil wrote:Ξέρει κανείς μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε πτυχιακή για αύτο το εξάμηνο στην γραμματεία;

'Εχει όριο....το όριο λήγει όταν αναρτηθούν οι πτυχιακές του εξαμήνου....Λογικά γύρω στα τέλη Απριλίου αναρτούνται....μπορείς όμως να ρωτήσεις την γραμματεία!!!!!!
niki
Super Member
Super Member

Class: Xeimerino 2005

Postby utopia on Thu 18 Mar 2010, 17:51

Για πτυχιακή με ΗΤML-PHP-SQL ποιος πιστεύετε ότι είναι ο "ιδανικός" καθηγητής ?
All those moments will be lost... in time... like tears in rain...
utopia
Advanced Member
Advanced Member

Postby Asskicker on Fri 19 Mar 2010, 21:05

utopia wrote:Για πτυχιακή με ΗΤML-PHP-SQL ποιος πιστεύετε ότι είναι ο "ιδανικός" καθηγητής ?

Βιδάκης Νίκος
Asskicker
Γιατί!!;
Image
Asskicker
God
God

Postby redkiller on Sat 20 Mar 2010, 21:25

Asskicker wrote:
utopia wrote:Για πτυχιακή με ΗΤML-PHP-SQL ποιος πιστεύετε ότι είναι ο "ιδανικός" καθηγητής ?

Βιδάκης Νίκος

Ο Βιδάκης δν δίνει πλέον πτυχιακές σε php, μόνο σε java...
Utopia κι εγώ το ίδιο ακριβώς έψαχνα, κτ σε php και mysql και δεν μπορούσα να βρω άνθρωπο, αυτός που κάνει ΘΠΔ το κάνει κατα ανάγκη το μάθημα, η Φραγκοπούλου μου έδινε αυτό που ήθελα αλλά το έκανε μόνο και μόνο επειδή ήθελα το θέμα χωρίς να μπορεί να με βοηθήσει πάνω στο αντικείμενο, μιας και δν είναι ο τόμεας της.. Εγώ τελικά το πήρα με τον Φραγκιαδάκη που κάνει δίκτυα, αν και δν είναι πολύ του τομέα του αλλά έχει μια ίδεα από το αντικείμενο, αλλά με άφησε να διαλέξω ότι ακριβώς ήθελα. Ο Βασιλάκης πχ ήθελε στην ουσία να του κάνω μια δικιά του δουλειά που θα την τελειωποιήσει μετά αυτός.
Γενικά πιστεύω ότι είναι καλό να κάνεις πτυχιακή πάνω σε php για να τη μάθεις μιας και η σχολή δν σου τη μαθαίνει...
Αν και πλέον ακόμα και ο μαθηματικός ξέρει php...
"Η επιτυχία δεν μετριέται με το τι έκανες σε σύγκριση με αυτό που έκανε κάποιος άλλος. Η επιτυχία μετριέται με το τι έκανες σε σύγκριση με αυτό που θα μπορούσες να κάνεις" - Zig Ziglar

Image
redkiller
Inhuman
Inhuman

Class: Χειμερινό 2006
Status: Preparing for MSc

PreviousNext

Return to Πτυχιακή Εργασία